Downloads

Hier kunt u bestanden / handleidingen downloaden.

M-VMS (Android) niet meer zichtbaar in Playstore

1. Bereid je toestel voor
Android probeert je te beschermen van apps uit andere bronnen, door je standaard alleen apps uit de Play Store te laten downloaden. Bij oudere versies van Android moet je daarom via het instellingenmenu eerst een schakelaar overhalen. Ga hiervoor in het Instellingenmenu naar ‘Beveiliging’ en tik op de schakelaar naast ‘Onbekende bronnen’. Hierdoor is je toestel dus wel direct extra kwetsbaar.

Bij moderne smartphones tik je na het downloaden van de app uit een andere bron op het bericht dat wordt geopend in Instellingen. Daar haal je de schakelaar over naast ‘Toestaan van deze bron’. Je hoeft dus niet meer zelf in het instellingenmenu te duiken om het installeren van apk-bestanden mogelijk te maken.

2. Download het apk-bestand
Het downloaden van een apk-bestand werkt zoals het downloaden van andere bestanden via een webbrowser. Zoek het apk-bestand op dat je wil downloaden en tik erop om de download te starten. Je kunt een waarschuwing krijgen voor het downloaden. Bijvoorbeeld: ‘Dit type bestand kan schade toebrengen aan je apparaat’. Accepteer dit risico door op ‘ok’ te tikken.

Klik hier voor de M-VMS (apk) Camera APP voor Android devices